Resultaten voor wordpress site sneller maken

wordpress site sneller maken
Gratis plugins om je WordPress website sneller te maken.
Als je benieuwd bent naar de huidige laadtijd van je website kun je Pingdom gebruiken om te kijken hoe je ervoor staat. Om je te helpen om je WordPress site sneller te maken, hebben we 6 handige en gratis! WordPress plugins voor je op een rijtje gezet.
website maken
In 11 stappen van slakkengang naar supersnelle WordPress website WPjournalist.
Je zou eigenlijk max. 10 tot 15 plugins op je site moeten installeren. Volgens de P3 plugin zorgen mijn 26 plugins voor een vertraging van 0931, seconden. Bijna 1 seconde trager dus! Misschien moet ik toch wat plugins verwijderen STAP 4 Cache instellen. De plugin die je wel moet installeren, is een cache plugin. Met een cache plugin worden niet alle bestanden op de webpagina direct helemaal geladen. En dus zal de pagina sneller laden met een cache plugin. Dit is een van de beste manieren om je website sneller te maken, soms wel 2 of 3 keer zo snel. Er zijn vele WordPress cache plugins te gebruiken, de bekendste zijn WP Super Cache en W3 Total Cache.
wordpress website laten maken
Je Wordpress website 60 tot 400% sneller maken Xel Media. Je Wordpress website 60 tot 400% sneller maken Xel Media.
Een van de meest effectieve manieren om je WordPress website sneller te maken, is het aanschaffen van een professioneel WordPress hostingpakket met Varnish van Xel Media voor 990, per maand. Het switchen van een normale host naar een host die zich specialiseert in snelle WordPress websites kan je website in één klap twee keer zo snel maken.
webshop wordpress
WordPress website sneller maken? 19 Tips voor 80% laadtijd.
Kies voor een hostingprovider die Varnish wel ondersteunt op HTTPS-paginas. Ga voor Xel Media WordPress Hosting of Vimexx Hosting! HTTPS bonus 2: implementeer een HSTS header en meld je site aan bij Chrome preload. HSTS staat voor: HTTP Strict Transport Security. In het kort: deze HTTP-header zorgt ervoor dat webservers aan browsers de opdracht geven alle content over HTTPS te laden. Dit om de veiligheid te verhogen tegen downgrade attacks en cookie hijacking. Websites die deze header correct hebben geïmplementeerd, komen in aanraking voor opname in de Chrome HSTS preload list. Dit is een lijst van websites die volledig op HTTPS draaien en waarvan meerdere browsers gebruik maken. Is je WordPress-website opgenomen, dan wordt deze een klein beetje sneller, aangezien de browsers minder checks op je SSL-certificaat hoeven uit te voeren.
concurrentiebeding
WordPress sneller maken, in slechts enkele eenvoudige stappen!
Zit je al bij Antagonist en heb je nog vragen over je site? Onze afdeling Support zit voor je klaar stuur gewoon een mailtje naar support@antagonist.nl, we helpen je graag verder! Dit bericht is geplaatst in Inspiratie, Observaties antwoorden, Tips hulpmiddelen met de tags optimalisatie, Website, website maken, WordPress, WordPress sneller laden, WordPress sneller maken, WordPress-website door Wander Nauta.
website maken prijs
De beste plugins om je WordPress website sneller te maken.
Home WordPress De beste plugins om je WordPress website sneller te maken. De beste plugins om je WordPress website sneller te maken. WordPress 0 Reacties. De snelheid van je website is één van de 200 factoren waarmee Google de ranking van websites in de Google zoekresultaten bepaalt.
WordPress website veel sneller maken in 5 stappen Hensel Hosting.
Nieuwe Lets Encrypt SSL certificaten gratis SSL maar let op. WordPress website veel sneller maken in 5 stappen. Je WordPress site veilig houden in 6 stappen. Veiliger browsen qua privacy. Nieuwe Dropbox variant, waarbij je data niet in Amerika staat.
Hoe maak ik mijn WordPress website sneller? Liesbeth Smit.
comprimeer je site met htaccess. Ben je een echte WordPress geek, dan kun je weer wat regels aan je htaccess file toevoegen, zie daarvoor mijn artikel over het sneller en veiliger maken van je WordPress website met htaccess. Dat helpt je ook om je website te comprimeren, en zo bespaar je een hoop ruimte.

Contacteer ons